Mormorsrutor

Just nu virkar jag en kofta av mormorsrutor. Det är så smart att virka rutorna av ett flerfärgat garn för varje ruta får en egen nyans.
Snart ska jag iväg och göra en spännande intervju. I kväll virkar jag igen...

Smycka


Jag brukar tänka att nu ska jag bara omge mig med användbara prylar. Vackert, enkelt, snyggt. Men jag kan liksom inte låta bli att pynta. Som det här hjärtat som jag gjorde i grov ståltråd och dekorerade med pärlor….

Sy en egen sittsäck


Jag har sytt en saccosäck som nu hamnat på Englas rum. Men den åker runt lite i huset. Perfekt att slänga ner sig i när det är dags att slappa. Nedan kan du se hur det såg ut när jag sydde den. Lägg märke till fyllningen frigolitkulorna. De levde ett eget liv om man säger så he he... Jag dammsög och dammsög och det var tur att vi var två när de skulle i. Men det var kul och faktiskt lätt att sy saccosäcken.
Detta projekt blev också en artikel för TT Spektra, det innebär att de går i dagspress runtom i landet. Vill du göra en själv? Läs gärna min steg-för-steg-beskrivning exempelvis här.
Lycka till och ha kul!

till Helena


Samarbeten är kul!


Önskade att jag hade mer av det i mitt företagande.
Tänk att ha en gemensam vision
och sedan sitta tillsammans i ett vackert rum
och spåna idéer.
Idéer som man sedan tillsammans ser till att genomföra.


Jag saknar inte idéer.
Men som ensam företagare
kan jag ha svårt att hålla fokus.
Och det är lite svårt att peppa mig själv.
Självklart är det mycket som andra skulle vara mycket bättre på än jag.


Skulle kunna tänka mig att samarbeta runt något i den här stilen med ett gäng roliga, kreativa, driftiga, seriösa och kompetenta personer :-)


Är glad att driva The True Bohemians blog tillsammans med dig Helena! Och jag önskar dig en härlig födelsedag i din Bergshydda!

Borta bra men hemma bäst?

Det är så härligt att se nya fantastiska saker.
Vi har haft påsklov och började det med att bila nedåt Europa. Jag älskar att bila för man får se så mycket och kan stanna och titta på det man vill. Vi hade ingen plan mer än att vi skulle ner till Hamburg till en konståkningstävling.
Jag har sett väderkvarnar, kört på vackra Öresundsbron för första gången, besökt ett antal konstnärer (konstrundan på Österlen). Sett min dotter åka konståkning i Hamburg. Och Legoland - vilket ställe. Lika roligt för barnen som för oss vuxna. Jag är proppfull av inspiration till trädgårdsprojekt - ja det var så vackra trädgårdar där!!
Hemma igen finns det alltid en massa saker som väntar. Som de här ranunklarna....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...